3-rättersmenyer
(min 25 pers)

 

Alt 1)
Avokado 
"Skagen" 
Helstekt långhare
med brynta champinjoner, gräddsås och valfri potatis
Färsk fruktsallad
med grädde


215:- 

Alt 2)
Gubbröra
på mörkt bröd
Helstekt kotlettrad
med ´majskolvar i Texas BBQ sås
Chokladtårta 


225:-
 Alt 3)
Avocado
med skagenröra, smör och rosenbröd
Kalvstek
med gelé, gräddsås
vaniljpanacotta
och hallon
245:- 
Alt 4)
Parmarulle
med lufttorkad skinka, mossarella, tomat och parmesan, bröd och smör
Bräserad lax
med hollandaisås och löjromsboucheé
Äppelpaj
med vaniljsås
Alt 5)
Marinerade Tigerräkor i cupe
med chili-limesalsa, smör och bröd
Hjortstek
med Grand Veneursås
Chokladtårta
med moccagrädde
245:-





265:-

Alt 6)
Färsk rökt lax
med pepparrotscantado
Lammytterfilé
med rotsaker och timjansky 
Äppelpaj
med vaniljsås
315:- 

Alt 7)
Laxpaté
med sauce verte, smör och rosenbröd
Inbakad oxfilé "Wellington"
med madeirasås
Parfait med valfri smak
325:-

Alt 8)
Gubbröra
på rågbröd 
Kalvfilé "Oscar" 
Cremé Brulee 

365:- 

Alt 9)
Löjrom
med hackad lök, gräddfil, citron på mörkt bröd eller toast
Chateaubrian "Strindberg"
Oxfilé smaksatt med dijonsenap och rödlök, virad i bacon med dragonsmör
Chokladmousse
med nötgrädde

345:-
 
Grönsaker och salld ingår. Valfri potatis