Kalvstek med gräddsås och gelé
|
165:- |
Helstekt fläskfilé med portvinsstuvade champinjoner
|
145:- |
Fläskfilémedaljonger med kantarellsås
|
145:- |
Schweizerschnitzel
|
125:- |
Helstek, biffrad med rödvinssky & baconfrästa champinjoner
|
170:- |
Kalvfilé "Oscar" (choron, sparris och hummer)
|
265:- |
Oxfilé "Provencale" Chateaubrian "Strindberg" Oxfilé smaksatt med dijonsenap och rödlök, virad i bacon med dragonsmör |
215:-
225:- |
Inbakad oxfilé "Wellington" med madeirasås |
245:- |
Hjortstek med Grand Veneursås och gelé |
195:- |
Rådjurstek med Grand Veneursås och gelé |
195:- |
Lammytterfilé med rotsaker, rosmarinsky & vitlökscremé |
265:- |
Helstekt kotlettrad med majskolvar i texas BBQ sås |
115:- |
Oxfilé & grönsaksspett med vitlökscremé & rödvinsås |
225:- |
Helstekt Black Angusbiff med rödvinsås & bearnaisesås |
220:- |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Till varje rätt valfri potatis (kokt potatis, sötpotatispuré , Pommes Parisienne, potatisgratäng, purjolökspotatis eller ugnsstekt klyftpotatis och rotsaker), grönsaker och sallad.