Kötträtter
(min 25 pers)

Kalvstek
    med gräddsås och gelé
165:- 
Helstekt fläskfilé
    
med portvinsstuvade champinjoner
145:-

 Fläskfilémedaljonger
     med kantarellsås


145:-
Schweizerschnitzel   
125:-
Helstek, biffrad
    med rödvinssky & baconfrästa champinjoner 
170:- 
Kalvfilé "Oscar"
    (choron, sparris och hummer)
265:-
Oxfilé "Provencale"
Chateaubrian "Strindberg"
    Oxfilé smaksatt med dijonsenap och rödlök, virad i bacon med dragonsmör    
215:-


225:-

Inbakad oxfilé "Wellington"
    med madeirasås
245:-

Hjortstek
    med Grand Veneursås och gelé
195:-

Rådjurstek
    med Grand Veneursås och gelé
195:-

Lammytterfilé
    med rotsaker, rosmarinsky & vitlökscremé
265:- 

Helstekt kotlettrad
    med majskolvar i texas BBQ sås
115:-

Oxfilé & grönsaksspett
    med vitlökscremé & rödvinsås
225:- 

Helstekt Black Angusbiff
    med rödvinsås & bearnaisesås
220:- 

 

 

 

 

 

 

Till varje rätt valfri potatis (kokt potatis, sötpotatispuré , Pommes Parisienne, potatisgratäng, purjolökspotatis eller ugnsstekt klyftpotatis och rotsaker), grönsaker och sallad.